Redlove Odysso zimná jabloň v kontajneri
Redlove Odysso zimná jabloň v kontajneri
Redlove Odysso zimná jabloň v kontajneri
     
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Redlove Odysso zimná jabloň v kontajneri

Malus domestica 'Redlove Odysso' - Číslo tovaru 4420763
Obsah balenia:1 ks
Najsladšie zimné jablká. Sladká chuť po trojtýždňovom skladovaní ešte intenzívnejšia! Tmavočervené, chrumkavé, chutné plody. Štíhly strom, bohatá úroda. Veľké, znútra i zvonka červené plody. Dozrieva od začiatku októbra. Dlhodobo skladovateľná sorta. Plody sú vhodné na prípravu zdravej, občerstvujúcej, červenej jablčnej šťavy. Odroda rezistentná voči chrastavitosti, menej náchylná na múčnatku. Rodí už od druhého roka. Dodávame silné, kontajnerované rastliny.
42,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 350
Doba dozrievania október začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 300 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté. PÔDA: humózna a bohatá na živiny. HNOJENIE: na jar hnojivom na ovocné stromy (dávať pozor na dávkovanie). VÝŠKA: asi 3 m. POTREBA MIESTA: asi 3,5 m. RAST: stredne silný, vzpriamený, štíhly. KVETY: ružové, prvé kvety až v 2. - 3. roku pestovania. PLODY: chrumkavé, tmavočervené zimné jablká s červenou dužinou. CHUŤ: sladké zimné jablká - ešte sladšie po 3 týždňoch skladovania. ÚRODA: od začiatku októbra. KONZUMNÁ ZRELOSŤ: po 3 týždňoch skladovania. SKLADOVATEĽNOSŤ: dlhodobá. REZ: vykonať odborný rez. Ponechať oporu, kým kmeň nezosilnie, to môže trvať aj niekoľko rokov. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, mulčovať v okolí kmeňa lístím alebo pokosenou trávou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené