Revita v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Revita v kontajneri

Prunus persica 'Revita' - Číslo tovaru 4430440
Obsah balenia:1 ks
Odolný druh vyšľachtený pre potreby domácich záhrad. Mnohoročné pokusy potvrdili odolnosť tejto broskyne voči ťažko zdolateľnej kučeravosti listov aj v prípade, keď sa vysadila k odrodám náchylným na túto chorobu. Znamená to, že Revitu ochráni aj menšie množstvo postrekov. Veľké plody charakterizuje biela dužina, pikantná chuť. Šupka je na slnečnej strane červenkastá. Rýchly rast, vysoká úžitková a dekoračná hodnota: bohatá úroda, krásne kvety. Dozrieva v auguste. Samosprašná.
43,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: od konca Február

Už prijímame objednávky!

Stanovisko slnečné
Doba výsadby od konca Február
Výsadbová vzdialenosť (cm) 300
Doba dozrievania august koniec
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 250-300 cm
STANOVISKO: Teplá južná strana, chránená pred vetrom PÔDA: bohatá na živiny, priepustná, neutrálná HNOJENIE: Na jar prihnojiť hnojivom na ovocné stromy (dávať pozor na dávkovanie) VÝŚKA: 3 m POTREBA MIESTA: 2 – 2,5 m KVETY: apríl, kvety malé, svetloružové, objavia sa skôr ako listy – samosprašná. PLODY: Od polovice do konca augusta, biela dužina, šťavnatá, mierne nakyslá REZ: Je možný, pokiaľ možno vykonať odborne PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, oblasť u koreňov mulčovať (lístím alebo trávou) Broskyne sú vhodné pestovať v miernejších polohách. POZNÁMKA: Pri výsadbe dáme ku stromu opornú tyč a necháme ju tam tak dlho, až bude kmeň dostatočne silný. Môže to trvať aj niekoľko rokov.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené