Golden Vénus marhuľa v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Golden Vénus marhuľa v kontajneri

Prunus armeniaca 'Golden Venus' - Číslo tovaru 4430805
Obsah balenia:1 ks
Nová odroda marhúľ, ktorá sa môže pestovať aj vo vyšších oblastiach. Každý rok prináša pravidelne bohatú úrodu. Plody sú aromatické a sladké, zlatožltá dužina sa ľahko oddeľuje od kôstky. Odolná voči monílii. Najviac dorastá do výšky 2,5 m. Dozrieva začiatkom augusta. Veľkosť pri dodaní 60-80 cm. Samosprašná.
38,77 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 300
Doba dozrievania júl koniec
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 250 cm
STANOVISKO: Slnečné, chránené proti vetru, teplé, neskoré mrazy by mohli poškodiť kvety. PÔDA: Humózna, priepustná, s obsahom ílu a bohatá na živiny – marhule majú vysokú potrebu živín. V období pred tvorbou plodov /3 týždne/ nesmie byť tento strom, ani dočasne vyschnutý. Nedostatok vody by mal za následok malé alebo nezrelé plody. Pri veľkých horúčavách rastlinu chránime mulčovacou vrstvou pred vyschnutím a udržujeme tak pôdu vlhkú. Mokrá a studné pôda nie je vhodná. VÝŠKA: približne 2,5 m RAST: Kompaktný KVETY: Marec/apríl, biele až ružové. Prvé kvety a plody od druhého roku pestovania. PLODY: Dozrievajú v auguste. Plody sú menšie, šťavnaté a sladké. HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy. REZ: Po zbere odstráňte choré a mŕtve drevo. Skracovací a formovací rez je potrebný. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná. Oblasť koreňov mulčovať alebo zakryť smrekovou čečinou. POZNÁMKA: Na začiatku pestovania pripevníme ku kmienku oporu, ponecháme tak dlho, pokiaľ rastlina nevytvorí dostatočne silný kmeň, to môže trvať aj niekoľko rokov.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené