Duo jablko v kontajneri
Duo jablko v kontajneri
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Duo jablko v kontajneri

Malus domestica 'Goldparmäne'+'Berlepsch' - Číslo tovaru 4432153
Obsah balenia:1 ks
Dve známe a obľúbené odrody jabloní na jednom kmeni. Obe odrody sa navzájom opeľujú. Gold Parnäme, žlté zimné jablko. Stredne veľké, guľaté plody so sladkou dužinou. Dozrieva na prelomu septembra až októbra. Berlepschov Renet, červené zimné jablko. Kyslastá dužina, aromatická a bohatá na vitamín C. Odolná proti chrastavitosti a múčnatke. Dozrieva v prvej polovici septembra. Konzumná zrelosť od novembra do konca februára.
43,74 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 350
Doba dozrievania október začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 300 cm
Stanovisko: Slnečné až polotienisté, chránené Pôda: Hlinitá, výživná, humózna Hnojenie: Na jar hnojivom na ovocné stromy, niekoľkokrát behom roka mulčujeme. Výška: 3,00 metre Potreba miesta: asi 3,5 metra Kvety: Biele a ružové Prvé kvety a tvorba plodov od 3. roku pestovania Plody: Goldparmäne: žlté, stredne veľké, guľaté, chrumkavá dužina Berlepschova reneta: červené, mierne kyslé, aromatické Zber: Goldparmäne: od polovice septembra do októbra Berlepschova reneta: od októbra Konzumná zrelosť/skladovateľnosť: Goldparmäne: október až február Berlepschova reneta: november až február/marec Opelenie: Odrody sa navzájom opelia Prezimovanie: Mrazuvzdorná Rez: ako u iných ovocných stromov Poznámka: Pri sadení pridáme ku stromu oporný kôl, ktorý tam necháme tak dlho, pokiaľ rastlina nevytvorí silný kmeň.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené