Stĺpovitá nektarinka Fantasia v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Stĺpovitá nektarinka Fantasia v kontajneri

Prunus pers.'Fantasia' - Číslo tovaru 4426516
Obsah balenia:1 ks
Aromatické, sladké a šťavnaté plody žltou dužinou prináša od polovice augusta. V marci a apríli je so svojimi ružovými kvetmi ozdobou vašej záhrady. Samoprašná odroda, výška 2 – 2,5 m.
43,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 60
Doba dozrievania august stred
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-250 cm
STANOVISKO: Slnečné, teplé a chránené pred vetrom. PÔDA: Bohatá na živiny a priepustná HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy (dávať pozor na dávkovanie) POTREBA MIESTA: Asi 60 cm RAST: Stredne silný, štíhly a vzpriamený – môžeme zasadiť v rade s inými druhmi KVETY: Ružovočervené, od 2-3 roku pestovania, marec/apríl PLODY: Sladké, šťavnaté so žltou dužinou ZBER: Od polovice augusta až do konca augusta REZ: Výšku môžeme sami regulovať rezom. Postranné výhonky inheď ostriháme za 2. – 3. očkom PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, zakryť lístím alebo mulčom. V prípade, ak je drevina pestovaná v nádobe, treba nádobu s rastlinou dať na chránené miesto a príležitostne zalievať.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené