Morušové Trio
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Morušové Trio

Morus alba, nigra, rubra - Číslo tovaru 4414459
Obsah balenia:1 ks
Moruše si opäť získavajú obľubu a vracajú sa do našich záhrad. Oberajte na prelome júla a augusta sladké a šťavnaté plody. Sú vhodné pre priamu konzumáciu, ale aj ďalšie spracovanie na marmelády, kompóty alebo sušenie. Tri druhy moruše v jednom kvetináči. Morus alba - biela moruša, Morus nigra - čierna moruša, Morus rubra - červená moruša.
41,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Marec začiatok - November koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Marec začiatok - November koniec
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 200
Doba dozrievania júl koniec
Výška dospelej rastliny 300 cm
STANOVISKO: Slnečné až polostienisté. PÔDA: Priepustná, výživná záhradná pôda, mierne vlhká. HNOJENIE: Na jar, hnojivom na drobné ovocie. VÝŠKA: 2-3 m, v dospelosti aj viac (podľa podmienok a rezu). KVETY: Bielo - zelené, nenápadné, od druhého roku pestovania. Kvitne v máji - v júni. DOZRIEVANIE PLODOV: Na prelome júla a augusta, 3 farby plodov - biela, čierná a červená. Sú šťavnaté, sladké a svojím vzhľadom pripomínajú černice. Sú vhodné pre priamu konzumáciu, prípravu marmelád, kompótov, na sušenie alebo oblohu koláčov. REZ: Tvarovací, presvetlovací, udržiavací rez. Odstraňujte suché, zmrznuté a prestarnuté výhonky. Výšku možno regulovať rezom, bez rezu strom môže dosiahnuť až 10 m výšku. PREZIMOVANIE: Zimuvzdorná, odporúčame chrániť čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené