Čučoriedka Pink Bonbons
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Čučoriedka Pink Bonbons

Vaccinium corymbosum 'Pink Bonbons' - Číslo tovaru 4413085
Obsah balenia:1 ks
Kompaktne rastúci ker, ktorého plody sú najskôr bledoružové a potom dozrievajú do žiarivo fialovo-ružovej farby. Jej husté zelené lístie vytvára nádherný kontrast s plodmi. Nielen pohľad, ale aj sladko-kyslá chuť ovocia je fantastická.
24,84 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia apríl, máj
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100
Doba dozrievania júl začiatok
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté PÔDA: humózna, mierne vlhká, priepustná a kyslá - väčšina odrôd čučoriedok neznáša vápno, optimálna hodnota pH 4 - 4,5, pôdu možno obohatiť rašelinou, zalievať vodou bez vápna (dažďovou vodou). Ak nemáte k dispozícii dažďovú vodu, môžete vhodiť do vody na polievanie sáčok rašelinovej drti a nechať cez noc ustáť. Pôdu pokryte 2 - 3x do roka silnou vrstvou rašeliny a navyše mulčujte (pokosenou trávou), aby ste znížili obsah vápna v pôde a udržiavali v nej vlhkosť. HNOJENIE: skoro na jar, skôr než vypučia nové výhonky a pri tvorení plodov vždy raz, a to špeciálnym hnojivom (napr. Hnojivom na čučoriedky), môžete použiť aj hnojivo pre rododendrony VÝŠKA: Približne 1,50 m, ale až po niekoľkých rokoch POTREBA MIESTA : Približne 1 m RAST: Kompaktný ker LISTY: V lete zelené, na jeseň zlatožltej, oranžovej až červenej farby. KVETY: Biele až svetlo ružové, cca apríl - podľa poveternostných podmienok PLODY: Nezrelé sú svetlo zelené, pri plnej zrelosti ružovej až svetlo fialovej farby. Plody sú sladkokyslé. Dozrieva na prelome júla / augusta. Je samoopelivá. Pre väčšie výnosy a istejšie opelenie odporúčame pestovať 2 a viac rastlín. Možno využiť aj iné odrody kanadských čučoriedok. REZ: Staré výhonky občas na jeseň pri zemi odstrániť a drevo, ktoré je staršie ako 4 roky, vyrezať - odstrániť všetky výhonky, ktoré sa krížia alebo dotýkajú, dlhé výhonky skrátiť (prekliesniť) - u starších kríkov vždy ponechať 8 - 10 silných hlavných výhonkov PREZIMOVANIE: Plne mrazuvzdorná. Mladé rastliny odporúčame chrániť zakrytím
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené