Imtraga Selekta, jahody (10)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Imtraga Selekta, jahody (10)

Fragaria x ananassa 'Imtraga Selekta' - Číslo tovaru 4447414
Obsah balenia:10 ks
Táto zimovzdorná, robustná odroda jahôd poteší oči i chuťové poháriky, pretože kvitne a dozrieva súčastne. Dvakrát rodiaca odroda. Prvý zber od konca mája do konca júna, druhý zber nasleduje od augusta do septembra. Plody vážia až 80 gramov. Sú sladké a veľmi chutné.
20,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 25-30
Doba dozrievania máj stred
V kontajneri áno
STANOVISKO: Slnečné PÔDA: Humózna a priepustná s podielom rašeliny. PESTOVANIE: Výsadbová jama musí byť tak široká a hlboká, aby korene mali dostatočné miesto. Srdiečko rastliny musí byť na povrchu pôdy. STAROSTLIVOSŤ: Za suchého počasia musíme rastliny prvých 14 dní zalievať, aby dobre zakorenili. HNOJENIE: 1x pri tvorbe nových listov, 1x behom kvitnutia, 1x po zbere špeciálnym hnojivom na jahody. VZDIALENOSŤ: Medzi riadkami 60 – 80 cm. Medzi rastlinami 25 - 30 cm alebo 12 rastlín na 1 m2. PLODY: sladké a chutné plody ZBER: 2x rodiace – 1. zber koncom mája – jún, 2. zber august - september REZ: Po zbere osdtrihnúť listy z materskej rastliny POZOR: Jahody sadíme na miesto, kde minimálne neboli pestované 1 rok.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené