Čerešňové duo (Napoleon+Schneiders)
Čerešňové duo (Napoleon+Schneiders)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Čerešňové duo (Napoleon+Schneiders)

Prunus avium 'Big Nap.'+'Schneider' - Číslo tovaru 4424714
Obsah balenia:1 ks
Dve veľmi chutné a obľúbené odrody čerešní na jednom kmeni. Napoleon: stredne neskorá, šupka žltočervej farby. Aromatické, sladké a veľmi šťavnaté. Schneiders: tmavočervené, sladké a šťavnaté, neskoré dozrievanie, začiatkom júla. Navzájom sa opeľujú.
49,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 300-400
Doba dozrievania júl začiatok
Výška dospelej rastliny 300 cm
Stanovisko: slnečné Pôda: Hlboká, humózna a hlinitá Hnojenie: Na jar hnojivom na ovocné dreviny, dávať pozor na dávkovanie Výška: Asi 3 m Priestor: 3 – 4 m Rast: kompaktný Kvety: apríl Prvé kvety a plody od 2. - 3. roku pestovania Plody: Napoleonova: stredne neskorá, šupka žltočervenej farby. Aromatická, sladká a veľmi šťavnatá. Schneiderova: tmavá, dozrávajúca začiatkom júla. Šťavnaté a sladké. Obe odrody sa navzájom dobre opeľujú. Rez: Mal by byť vykonávaný odborne. Prezimovane: Mrazuvzdorná Mulčujeme lístím alebo pokosenou trávou. Poznámka: Pri výsadbe postavíme ku stromu opornú tyč a ponecháme ju tak dlho, kým kmeň nebude silný.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené