Nostalgie ruža
Nostalgie ruža
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Nostalgie ruža

Rosa hybrid 'Nostalgie' - Číslo tovaru 2216284
Obsah balenia:1 ks
Kombináciou krémovo bielej a čerešňovo červenej farby sprevádzanej nádhernou vôňou očaria každého milovníka ruží. Kvitne počas celého leta.
7,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: September stred - Apríl koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby September stred - Apríl koniec
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50
Rezané kvety áno
Voňavé áno
Farba viacfarebná (pestrá)
Výška dospelej rastliny 60-80 cm
STANOVISKO: Slnečné a teplé, vyhýbajte sa chladným a vlhkým stanovištiam PÔDA: Hlboko nakyprená, hlinitá, bohatá na živiny. PESTOVANIE: Štep umiestnime 5 cm pod povrchom pôdy, korene mierne skrátime a ružu umiestnime na jeden deň do vody. Korene nesmú vo výsadbovej jame byť zalomené alebo prekrížené. HNOJENIE: Dlhodobo pôsobiacim hnojivom na ruže alebo pri pestovaní v nádobách tekutým hnojivom. Dlhodobo pôsobiace hnojivo – len 1x skoro na jar Hnojivo na ruže – 1x skoro na jar, 1x v polovici júla. Tekuté hnojivo začíname 1x týždenne od jari, od augusta už nehnojíme, aby konáre do zimy vyzreli. VÝŠKA: cca. 80 cm POTREBA MIESTA: asi 50 cm LISTY: kožovité, lesklé, pri rašení červenkasté KVETY: Máj/jún – október/november krémovo biele s čerešňovým zafarbením, voňavé púčiky sú úzke, kvety plné REZ: Po odhrnutí na jar sa doporučuje jarný rez, k aktivovaniu nového rašenia. Odstránime aj staré konáre a zamrznuté výhonky. PREZIMOVANIE: Ruže neskoro na jeseň skrátime, a prihrnieme vysoko pôdou (nepožívame rašelinu, ruže nemajú radi kyslú pôdu). Nakoniec zakryjeme jedľovou čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené