Germersdorfská čerešňa s voľným koreňom
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Germersdorfská čerešňa s voľným koreňom

Prunus cerasifera - Číslo tovaru 4481867
Obsah balenia:1 ks
Vynikajúca a obľúbená čerešňa, ktorá dozrieva v polovici, resp. koncom júna. Má veľké, lesklé, tmavobordové plody s príjemnou a harmonickou sladko-kyslou chuťou. Opeľuje: Linda, Van.
14,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Október stred - Máj stred

Už prijímame objednávky!

Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Október stred - Máj stred
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 350
Doba dozrievania júl stred
Výška dospelej rastliny 300-500 cm
STANOVISKO: slnečné PÔDA: Priepustná, kyprá, výživná, zamedziť premokreniu HNOJENIE: 1x na jar hnojivom na ovocné stromy VÝŠKA: 3 - 4 m POTREBA MIESTA: okolo 4-6 metrov RAST: bujný, koruna je čiastočne previsnutá. REZ: V prvých rokoch po výsadbe sa na jar vykonáva tzv. výchovný (tvarovací) rez. V korune ponechajte tri až štyri základné vetvy a terminál. V neskorších rokoch je vhodné po zbere strom presvetľovať. Ďalej odstraňujte suché, poškodené a krížiace sa vetvy. KVETY: prvé kvety v 2. - 3. roku po vysadení Nie je samoopelivá, vhodnými opeľovačom sú napr odrody: Linda, Van. DOZRIEVANIE: 4. - 5. čerešňový týždeň, 2. polovica júla PLODY: Veľké, guľaté, tmavo červené - chrupky. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, oblasť okolo stromov mulčovať POZNÁMKA: K stromu pridáme oporný kôl, ktorý ponecháme tak dlho, kým rastlina nevytvorí silný kmeň.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené