Stĺpovitá jabloň Redcats v kontajneri
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Stĺpovitá jabloň Redcats v kontajneri

Malus domestica - Číslo tovaru 4423467
Obsah balenia:1 ks
Sladkokyslé chutné ovocie, pevná dužina, krásne červené jablká. Odroda odolná voči chorobám. Dobrým opeľovačom sú aj ostatné jablone.
40,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia apríl, máj
Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 60
Doba dozrievania september začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 250 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté PÔDA: Výživná, priepustná záhradná zemina. Pri pestovaní v nádobe by mala byť nádoba dvakrát tak veľká ako koreňový bal, asi 50 cm hlboká a široká. HNOJENIE: 1x mesačne od kvitnutia až do zberu, hnojivom na ovocné stromy VÝŠKA: Rastie veľmi pomaly, dorastá do výšky 2,5 – 3 m REZ: Výšku môžete sami regulovať rezom na jar. Prípadné bočné výhonky treba skrátiť hneď po vytvorení na 2-3 očká – orientovať sa môžete podľa vonkajších očiek. Sltĺpovitosť u jabloní je podmienená geneticky, prírastky sú minimálne a žiadne veľké zásahy rezom nie sú spravidla potrebné. VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: Asi 60 cm PLODY: Stredne veľké, tmavo červené, pevné s chrumkavou dužinou. Dozrieva od polovice septembra. Od 2. -3. roka po výsadbe. Nie sú samoopelivé, ako opeľovač poslúži akákoľvek iná odroda stĺpovitej jablone alebo iná odroda klasické jablone v okolím. PREZIMOVANIE: Ochrana pred zimou pri pestovaní v nádobe – pri koreňoch rastlinu zakryť a nádobu obaliť, príležitostne zalievame. V príliš chladnej a extrémne suchej zime by inak mohlo dôjsť k poškodeniu koreňov rastliny.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené