Stĺpovitá čerešňa Queen Mary
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Stĺpovitá čerešňa Queen Mary

Prunus avium 'Queen Mary' - Číslo tovaru 4426703
Obsah balenia:1 ks
Brilantne červené, veľké, chrumkavé ovocie. Prekrásne kvety, a vysoká úrodnosť charakterizuje túto stredne-skorú stĺpovitú čerešňu. Samosprašná. Štepy dodávame v kontajneroch.
39,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Február koniec - November koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko slnečné
Doba výsadby Február koniec - November koniec
Výsadbová vzdialenosť (cm) 60
Doba dozrievania júl začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-250 cm
STANOVISKO: Slnečné PÔDA: Humózna a bohatá na živiny HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy (dávať pozor na dávkovanie) VÝŠKA: Môže až do 3 m aj viac, možné regulovať rezom VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: 60 cm RAST: Stredne silný, štíhly a vzpriamený Môžeme vysadiť v rade s inými druhmi. KVETY: biele Neskoré, koniec apríla – začiatok mája, až od 2. – 3. roku pestovenia PLODY: 5. - 6. čerešňový týždeň (v polovici júla – začiatkom augusta) Lesklé červené, veľké a chrumkavé REZ: Výšku môžeme sami regulovať rezom na jar. Postranné výhonky inheď ostriháme za 2. – 3. očkom. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná U koreňoch mulčovať posekanou trávou a lístím. Pri pestovaní v nádobe dbajte na dostatočnú zálievku a prísun živín, pretože pôda v nádobe nemôže poskytnúť toľko živín a závlahy ako pôda v záhrade. Nádoba by mala byť aspoň 50 cm široká a hlboká, podľa možnosti pochopiteľne aj väčšia. V zime by mala byť nádoba s rastlinou podložená a obalená tkaninou alebo celú rastlinu aj s nádobou zakopať do zeme. Rastlinu v nádobe príležitostne zalievame.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené