Farebná Figa Viola ker
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Farebná Figa Viola ker

Ficus carica - Číslo tovaru 4402346
Obsah balenia:1 ks
Figa Viola, pôvodne pestovaná vo viničoch sa teraz svojim dekoratívnym lístim môže stať ozdobou vášho balkóna, terasy alebo záhrady - mrazuvzdorná do -15 stupňov! Pokrytie na zimu vyžaduje iba prvý rok. Veľké, chutné fialovočervené plody dozrievajú od júla. Druhú vlnu ovocia s vysokým obsahom vitamínov a minerálnych látok môžete oberať v septembri.
36,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Doba dozrievania júl stred
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200 cm
STANOVISKO: Chránené, pokiaľ možno orientované na juh alebo juhozápad. PÔDA: Priepustná a mierne kyslá. HNOJENIE: V marci alebo v júni 1x hnojivom s nízkym obsahom dusíka. VÝŠKA: cca. až 4 m RAST: Krovitý KVETY: Jún / júl PLODY: Červeno-fialové. Počas neskorého leta až do zimy. Plody dozrievajú postupne, preto je možné, aby sa na jednej rastline vyskytovali zrelé aj nezrelé plody. Plody sú zrelé, pokiaľ sú poddajné tlaku palca. REZ: Behom vegetácie (od jari do jesene) môžu byť jednotlivé výhonky skrátené respektívne odstránené. Na miesta rezu nanesieme prípravok na hojenie rán. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný. Doporučujeme zimnú ochranu zakrytím čečinou alebou slamou. Pri pestovaní v nádobe treba behom zimných mesiacoch nádobu zabaliť a postaviť ju na chránené miesto. Podľa potreby príležitostne zalievať. Je výhodné pôdu okolo rastliny zakryť silnou mulčovacou vrstvou. Mulč nechrání rastlinu len pred mrazom, ale udržuje vlhkosť v pôde.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené