Schneiderova čerešňa v tvare-U
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Schneiderova čerešňa v tvare-U

Prunus avium 'Schneiders Späte' - Číslo tovaru 4434516
Obsah balenia:1 ks
Veľké plody sú vhodné ako na zaváranie, tak i na priamu konzumáciu. Tmavé, chrumkavé, sladké, aromatické. Dozrieva koncom júla. Dobre opeľuje čerešňa Hedelfinger.
71,61 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 60
Doba dozrievania júl začiatok
Výška dospelej rastliny 250 cm
Stanovisko: Slnečné, teplé a chránené. Pôda: Kyprá, výživná, priepustná, nie príliš vlhká Hnojenie: Na jar viaczložkovým hnojivom na ovocné stromy (dávajte pozor na dávkovanie) Zálievka: Podľa potreby a poveternostných podmienok Výška: Asi 2,5 metra, potreba miesta asi 1 metra Kvety: biele máj, od 2-3 roku pestovania Nie je samosprašná, vhodným opeľovačom je napr. čerešňa Hedelfinger Plody: Veľké plody s chrumkavou, sladkou a aromatickou dužinou. Zber: Koniec júla Rez: Bočné výhonky skracovať hneď za 2. – 3. očkom. Výška sa môže regulovať podľa vlastných požiadaviek. Prezimovanie: Zimovzdorná, u koreňov zakryť lístím alebo posekanou trávou. Pri výsadbe je potrebné ku stromu upevniť opornú tyč a nechať tam tak dlho, pokiaľ strom dostatočne nezosilnie.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené