Paradajka Black Krim (2)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Paradajka Black Krim (2)

Lycopersicum esculentum - Číslo tovaru 6653702
Obsah balenia:2 ks
Jedná sa o veľmi chutnú odrodu s bohatou sladkou chuťou. Plod má čierny povrch a má neuveriteľne jemnú arómu paradajok. Paradajky sa hodia na priamu konzumáciu, do šalátov, sendvičov, k tepelnej úprave.
10,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Marec stred - Júl koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko slnečné
Doba výsadby Marec stred - Júl koniec
STANOVISKO: slnečné a chránené PÔDA: Kvalitný substrát pre zeleninu (bohatý na živiny) ZÁLIEVKA: Vyvážená. Pôdu udržiavať stále vlhkú, ale nepremokriť! HNOJENIE: hnojivo na zeleninu. VÝŠKA: cca. 1,5 m POTREBA MIESTA: 60 - 80 cm. KVETY: Biele, júl - september. ZBER: Júl - september. PLODY: Tmavé, hnedočervené. REZ: Nie je potrebný. Je dôležité stále odlamovať zálistky. PREZIMOVANIE: Nie sú zimovzdorná, jednoročná rastlina. TIP: Paradajka rastie najlepšie, ak je chránená zhora fóliou (parenisko), sklom alebo je umiestnené pod presahom strechy pri dome, je tak najlepšie chránené pred dažďom.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené