Egreš Captivator, ker
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Egreš Captivator, ker

Ribes uva-spina Captivator - Číslo tovaru 4413156
Obsah balenia:1 ks
Stredne veľké, červené plody. Dužina je pevná, svieža a sladká. Stredne skorá odroda, dozrieva okolo polovice júla. Zvýšená odolnosť voči múčnatke. Rastlina je takmer bez tŕňov. Tŕne sa môžu vyskytnúť predovšetkým na mladých výhonkoch. Staršie, plodné výhony sú už spravidla bez tŕňov a zber je tak pohodlný. Je tiež vynikajúci na čerstvú spotrebu a na prípravu koláčov, džemov a zaváranín. Samoopelivý.
14,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia apríl, máj
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výška dospelej rastliny 100-120 cm
STANOVISKO: slnko, polotieň PÔDA: priepustná, humózna, stredne ťažká, bohatá na živiny HNOJENIE: na jar ZÁLIEVKA: stredná zálievka KVITNUTIE: apríl, máj PLODY: Stredne veľké, červené, dužina je pevná, svieža a sladká. ZBER: júl, august LISTY: opadavé REZ: pravidelný rez PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, v prvom roku sa odporúča chrániť rastlinu pred zimou lístím a čečinou, neskôr nie je ochrana potrebná.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené