Malina červená TwoTimer Sugana (2)
Malina červená TwoTimer Sugana (2)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Malina červená TwoTimer Sugana (2)

Rubus idaeus 'Sugana' - Číslo tovaru 4407127
Obsah balenia:2 ks
Dvakrát rodiaca, zázračná malina zo slnečného Južného Tirola. Prvá malina na svete, ktorá rodí dvakrát - začiatkom leta v júni a koncom leta v auguste znova. Senzačné kríženie dvoch známych odrôd: vynikajúca aróma pochádza od Autumn Bliss, plný, hustý rast od odrody Tulameen. Bohatá úroda dvakrát za leto, výborná chuť, dobrá skladovateľnosť, mimoriadne veľké, svetločervené plody. Odolná, mrazuvzdorná rastlina nenáročná na starostlivosť s hustým, zvislým rastom. Ideálna do záhrad a do nádob na balkón i terasu.
19,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 60
Doba dozrievania jún začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 180 cm
STANOVISKO: Slnečné, teplé a chránené proti vetru PÔDA: Humózna, sypká, hlinitá, neutrálna. V lete dávať pozor na dostatočnú zálievku, obzvlášť pri pestovaní v nádobe. Zabrániť premokreniu. Mulčovacia vrstva (lístie, kosená tráva) u koreňov pomáha udržiavať vlhkosť v pôde. HNOJENIE: marec/apríl 1x hnojivom na bobuľoviny. VÝŠKA: Asi 100 - 150 cm. Je vhodné použiť opornú tyč alebo mriežku. ŠÍRKA: Asi 0,60 m, kompaktný, vzpriamený rast. KVITNUTIE: Od začiatku do konca mája. Od začiatku do konca júla. PLODY: Svetlo červené s arómou lesných malín ZBER: Dvakrát rodiace. Na dvojročných prútoch od júna, po zbere skrátiť (1.zber). Na nových jednoročných prútoch od augusta (2.zber). Tieto ponechať, rodí nasledujúci rok od júna. PREZIMOVANIE: Nanesieme mulčovaciu vrstvu ako ochranu pred vyschnutím pôdy.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené