Balkonia previsnutá rajčina (2)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Balkonia previsnutá rajčina (2)

Solanum lycopersicum 'Balkonia' - Číslo tovaru 6685492
Obsah balenia:2 ks
Na každej rastline sa urodí viac ako sto plodov, vysoká úrodnosť. Hustý a previsnutý rast ho robia ideálnou rastlinou do kvetináčov, alebo debničiek. Každý deň si pochutnajte na sladkých, aromatických paradajkách. Rastlina rodí od júna do októbra. Dodávame silné rastliny v kontajneroch.
10,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Marec stred - Júl koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Marec stred - Júl koniec
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté PÔDA: Kvalitná (bohatá na živiny), substrát pre balkónové rastliny HNOJENIE: Hnojivom na zeleninu. Dávať pozor na dávkovanie! ZÁLIEVKA: Udržiavať stále vlhkú pôdu, ale nepremokriť. Zabezpečiť dobrý odtok vody. POTREBA MIESTA: Asi 80 cm RAST: Kompaktný, previsnutý KVETY: Žlté KVITNUTIE: Od júna / júla PLODY: Malé paradajky visiace v dlhých strapcoch ZBER: Jún až október REZ: Nie je nutný. Je dôležité stále vylamovať zálistky PREZIMOVANIE: Jednoročná rastlina, nie je zimovzdorná.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené