Katalpa trubačovitá
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Katalpa trubačovitá

Catalpa bignonioides 'Nana' - Číslo tovaru 3304757
Obsah balenia:1 ks
Vďaka malej korune sa hodí aj do menších záhrad. 20 cm veľké listy srdcovitého tvaru šíria príjemnú vôňu, ktorá však odpudzuje komáre a muchy. Atraktívna ako solitér alebo vysadená na kraj záhonov. Rez možný. Veľkosť pri dodaní 100 – 120 cm.
49,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-250 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, uprednostňuje stanovisko chránené pred vetrom. PÔDA: Kvalitná záhradná zemina, bohatá na živiny HNOJENIE: Podľa potreby hnojivom na okrasné stromy VÝŠKA: Až 2,5 m LISTY: Asi 20 cm, srdcovitého tvaru šíria príjemnú vôňu. Rašenie listov koniec mája, preto relatívne neskoro. Opadanie listov, pomerne skoro, už na konci septembra. REZ: Veľmi tolerantný k rezu PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, opadáva
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené