Štedrec Adamov
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Štedrec Adamov

Laburnocytisus adamii - Číslo tovaru 4402211
Obsah balenia:1 ks
Dvojfarebný zlatý dážď je skutočnou senzáciou do záhrady, pretože na tom istom kríku kvitnú zlatožlté aj fialovo-ružové kvety. Je to vzácna a impozantná rastlina, ktorú je možné vysadiť takmer kdekoľvek. Znáša všetky pôdy, najviac mu však vyhovuje priepustná, hlinito piesčitá pôda. Lepšie znáša občasné preschnutie ako trvalé premokrenie.
25,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Farba viacfarebná (pestrá)
Výška dospelej rastliny 400 cm
STANOVISKO: Slnečné. PÔDA: Priepustná, hlinito piesčitá pôda. VÝŠKA: 3 až 4 m. KVETY: Zlatožlté a fialovo-ružové kvety usporiadané v strapcoch, ktoré môžu mať dĺžku až 50 cm. Plody sú jedovaté. KVITNUTIE: Máj – jún, kvitne iba na dvojročnom dreve. REZ: Krivé a križujúce sa vetvy odstrániť, drevina sa musí presvetliť. Tento rez, keď je nutný, vykonávať v zime, príp. suché vetvy odstrániť na jar. LISTY: Opadavé listy sú trojpočetné, zelenej farby. PREZIMOVANIE: Je mrazuvzdorný do - 29 °C.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené