Olovník
Olovník
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Olovník

Plumbago auriculata Blue - Číslo tovaru 6627661
Obsah balenia:1 ks
Žiarivo belasé kvety zdobia od júla až do prvých mrazov. Vyžaduje slnečné stanovisko, bohatú zálievku. Prezimujte na svetlom mieste s teplotou 5 – 10°C. Dodávame 30 cm vysoké rastliny v 13 cm črepníku.
30,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - September koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Apríl začiatok - September koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
Farba modrá (fialová)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 100-200 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté PÔDA: Kvetinový substrát HNOJENIE: Od apríla do augusta, 1x týždenne tekutým hnojivom ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok KVITNUTIE: Od júla až do mrazov, zvädnuté kvety odstraňujeme KVETY: Žiarivo belasé REZ: Pred zimou skrátime na polovicu PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorný, premiestnime rastlinu do chladnej miestnosti s teplotou približne 4 – 10°C. Mierne zalievame. POZOR: Ak sa tvorí na spodných stranách listov biely povlak, tak stojí rastlina na príliš teplom mieste alebo je príliš vysoká vlhkosť vzduchu. Rastlina tlačí tento povlak z otvorených priechodov na spodnej strane listov. Tento vhľad rastliny nemá na jej ďalší vývoj negatívny vplyv.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené