Žltý japonský javor
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Žltý japonský javor

Acer shirasawanum 'Aureum' - Číslo tovaru 3308995
Obsah balenia:1 ks
Dekoratívne zubaté listy menia trikrát ročne svoju farbu. Na jar pri pučaní sú listy zelenožlté, v lete zlatožlté a na jeseň oranžové až červené. Vysádzajte do kyslej pôdy na polotienisté stanovisko. Dodávame vo veľkosti 20 -25 cm. Kontajnerovaná rastlina. Kvitne: apríl - máj.
44,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia apríl, máj
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Farba žltá (oranžová)
Výška dospelej rastliny 300 cm
Jesenná farba lístia áno
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté a chránené. Vyhnite sa umiestneniu na priamom poludňajšom slnku. PÔDA: Priepustná, humózna, mierne kyslá. HNOJENIE: Na jar hnojivom na okrasné stromy ZÁLIEVKA: Podľa potreby a počasia VÝŠKA: Môže dorásť až do výšky 3 m, niekedy aj 6 - 7 m RAST: Krovitý s rozložitou korunou LISTY: Drobné členené a zúbkované listy. Mladé výhonky sú žltozelené, v lete zlato žltej a na jeseň oranžovej až červenkastej farby. KVETY: Apríl - máj. Nevýrazný, svetložltý až belavý. PLODY: Červenohnedé, nie sú jedlé. REZ: Nie je nutný, odstraňovať iba odumreté drevo. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný, opadavý, na zimu zakryť mulčom. Ak rastlinu pestujete v nádobe, je potrebné na zimu nádobu dobre ochrániť (obaliť nádobu, napr. netkanou textíliou) a postaviť na polystyrénovú podložku, nádoby ľahko premrznú.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené