Jojo slivka s voľným koreňom
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Jojo slivka s voľným koreňom

Prunus domestica 'Jojo' - Číslo tovaru 4482651
Obsah balenia:1 ks
Plne odolná voči najčastejšej chorobe slivky – šarke. Rýchlo rodiaci druh; prináša pravidelnú a bohatú úrodu. Stredne veľké, oválne tmavofialové plody dozrievajúce v septembri neopadávajú; dužina príjemnej sladkokyslej chuti sa dobre oddeľuje od kôstky. Priepustná koruna. Samoopelivá odroda.
12,40 € / balenie 15,90 € (22,01% Zľava)

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 300-500
Doba dozrievania september stred
Výška dospelej rastliny 300-400 cm
STANOVISKO: Slnečné PÔDA: Humózna HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy (dbať na dávkovanie) VÝŠKA: Asi 3 m POTREBA MIESTA: 3 – 5 m RAST: Široký, volne rastúcí strom KVETY: Začiatok mája. Prvé kvety a plody možné od 2. roku pestovania PLODY: Stredne veľké, pozdĺžne oválne, tmavofialové a dobre sa oddeľuje od kôstky. ZBER: September REZ: Vyžaduje odborný rez PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná. Mulčujeme lístím alebo posekanou trávou. POZNÁMKA: Pri výsadbe postavíme ku stromu opornú tyč a ponecháme ju tak dlho, pokiaľ kmeň nebude silný.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené