Korona (10)
Korona (10)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Korona (10)

Fragaria x ananassa 'Korona' - Číslo tovaru 4447272
Obsah balenia:10 ks
Stredne skorá odroda – kulinársky zážitok pre celú rodinu! Tmavočervený zovňajšok ukrýva tú najlepšiu jahodovú arómu, ktorú tieto kužeľovité plody zachovajú aj po zmrazení. Hneď v prvej plodnej sezóne poteší bohatou úrodou. Iste sa stane favoritom detí - ľahko sa oberá a je mimoriadne sladká aj bez cukru.
20,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 25 - 30
Doba dozrievania jún začiatok
V kontajneri áno
STANOVISKO: slnečné PÔDA: Humózna a priepustná s podielom rašeliny PESTOVANIE: Výsadbová jama musí byť tak široká a hlboká, aby korene mali dostatočné miesto. Srdiečko rastliny musí byť na povrchu pôdy. STAROSTLIVOSŤ: Za suchého počasia musíme rastliny prvých 14 dní zalievať, aby dobre zakorenili. HNOJENIE: 1x pri tvorbe nových listov, 1x behom kvitnutia, 1x po zbere špeciálnym hnojivom na jahody. VZDIALENOSŤ: Medzi riadkami 60 – 80 cm. Medzi rastlinami 25 - 30 cm alebo 12 rastlín na 1 m2. PLODY: Stredne veľké a tmavočervené ZBER: Skorá, začiatok až polovica júna. REZ: Po zbere odstrihnúť listy z materskej rastliny. POZOR: Jahody sadiť na miesto, kde minimálne neboli 1 rok pestované iné druhy jahôd.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené