Isotoma (6)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Isotoma (6)

Isotoma hybrid - Číslo tovaru 6602116
Obsah balenia:6 ks
Super ponuka! 6 ks Isotoma v jednom balení. 3 ks Istoma modrofialová + 3 ks Isotoma ružová za zvýhodnenú cenu! Bohato kvitnúca letnička s hviezdicovitými kvetmi. Kvitne po celé leto až do neskorej jesene. Rast je vzpriamený. Dobre odoláva poveternostným vplyvom. Vhodná do nádob, záhonov alebo závesných kvetináčov. Vynikne samostatne aj v kombinácii s inými letničkami.
24,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. Vhodná na balkón do truhlíkov. PÔDA: Priepustná a humózna. HNOJENIE: Všeobecne nie je nutné. Pokiaľ je potrebné, prihnojiť len slabo univerzálnym hnojivom, napr. DuoStar. VÝŠKA: 20 - 30 cm. RAST: Vzpriamený. LISTY: Vždyzelené. KVETY: Ružové, modrofialové v tvare hviezdy. KVITNUTIE: Máj – október. REZ: Podľa potreby je možné skrátiť. PREZIMOVANIE: Letnička, prezimovať v chladnej a svetlej miestnosti bez mrazov.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené