Otočník, vanilkový krík (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Otočník, vanilkový krík (3)

Heliotropium arborescens - Číslo tovaru 6601340
Obsah balenia:3 ks
Z obrovských modrých kvetov vyžaruje omamná vanilková vôňa. Vyzerá veľmi pekne v kvetináči alebo v hrantíku. Najlepšie rastie na teplom, slnečnom mieste a kvitne od mája do septembra. Zalievajte mierne, ale pravidelne. Zazimujte na mieste bez mrazov.
10,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

STANOVISKO: Slnečné, teplé a chránené proti vetru, vlhku, citlivý na studenú pôdu. PÔDA: Bežná dobrá kvetinová zemina. RAST: Rastie bujne. VÝŠKA: Asi 40 – 50 cm vysoký. KVETY: Jún – október, okolíky na krátkej stonke, modrofialové. Kvety voňajú po vanilke. STAROSTLIVOSŤ: Pravidelne zalievame, zamedzíme premokreniu. Okamžite negatívne reaguje na premokrené korene. 1x týždenne hnojíme tekutým hnojivom v zálievkovej vode. Rastlina bohato a neúnavne kvitne od jari do jesene. PREZIMOVANIE: Zhruba od októbra, skôr ako teplota klesne pod 8 stupňov, postavíme do svetlej, chladnej miestnosti, málo zalievame a nehnojíme.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené