Montbrécia (25)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Montbrécia (25)

Crocosmia × crocosmiiflora mixtio color - Číslo tovaru 5501414
Obsah balenia:25 ks
Na asi 45 cm vysokej silnej stonke kvitne viac než 20 kvetov. Teraz v ponuke v troch fabách: červenej, oranžovej a zlatožltej. Kvitne celé leto. Zazimuje sa prikrytím.
6,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - Jún koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Apríl začiatok - Jún koniec
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 10
Rezané kvety áno
Výška dospelej rastliny 70 cm
STANIVISKO: slnečné, napriek tomu chránené pred priamym poludňajším slnkom PÔDA: skyprená, výživná, hlinitopiesočnatá, priepustná VÝSADBA: v apríli do voľnej pôdy, do hĺbky 7cm, výsadbová vzdialenosť 15-20 cm HNOJENIE: Počas obdobia rastu má vysokú spotrebu vody a živín. Je potrebné dbať na dostatočnú vlhkosť pôdy a 1x mesačne prihnojiť hnojivom na kvety. KVETY: júl - september, viacfarebné, lievikovité na klasoch, odkvitnuté kvety odstráňte VÝŠKA: 45 – 60cm PREZIMOVANIE: Na konci októbra vyberte zo zeme, osušte, očistite a uložte do rašeliny. Skladovať pri 13 – 16 °C.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené