Hello Yellow, Capella petúnia (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Hello Yellow, Capella petúnia (3)

Číslo tovaru 6677820
Obsah balenia:3 ks
Petúnia s výraznou žltou farbou kvetov je novo vyšľachtený kultivar, ktorý rozžiari vaše balkónové hrantíky. Vynikne samostatne aj v kombinácii s inými letničkami kontrastných farieb. Kompaktný, mierne previsnutý rast. Vysádzajte na slnečné stanovište, substrát udržujte mierne vlhký a rastliny pravidelne prihnojujte.
11,10 € / balenie
1. balenia od: 11,10 €/ balenie
2. balenia od: 9,90 €/ balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - Jún koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Apríl začiatok - Jún koniec
Výška dospelej rastliny 20-25 cm
STANOVISKO: Slnečné a veľmi svetlé, petúnie milujú slnko. PÔDA: Priepustná, humózna kvetinová pôda. HNOJENIE: Týždenne tekutým hnojivom, napr. náš Duostar spezial ZÁLIEVKA: Podľa poveternostných podmienok, tiež 2x denne mäkkou zálievkovou vodou (dažďová voda) najmä v skorých ranných a večerných hodinách. POTREBA MIESTA: Asi 6 rastlín na 1 m. KVETY: Zlatožlté. KVITNUTIE: Máj, až do neskorej jesene. PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorná, jednoročná rastlina. EXTRA TIP: Petúnie bývajú bohužiaľ často napádané škodcami (vošky). Na ochranu používame lepové dosky, pretože na postrek petúnie reagujú negatívne.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené