Malina Raspbeary kríčková
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Malina Raspbeary kríčková

Rubus idaeus - Číslo tovaru 4400650
Obsah balenia:1 ks
Zimovzdorná malina kríčková nepretržite dozrieva počas celého leta až do neskorej jesene, má super sladké, aromatické plody . Môže sa vysadiť do záhrady alebo do kvetináča na terase.
39,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Marec začiatok - November koniec

Už prijímame objednávky!

Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby Marec začiatok - November koniec
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
STANOVISKO: Slnečné, teplé a chránené proti vetru. PÔDA: Mierne kyslá, dobre priepustná a humózna pôda. V lete dávať pozor na dostatočnú zálievku. Vrstva mulča (lístie, rezaná tráva) pri koreňoch pomáha udržať vlhkosť v pôde. Pri pestovaní v nádobe zabrániť premokreniu. HNOJENIE: Marec/apríl 1x hnojivom na bobuľoviny. VÝŠKA: cca. 60 cm VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: cca. 50 cm RAST: kríčkový PLODY: Oválne sladké a šťavnaté plody. Malina plodí na jednoročných aj viacročných výhonkoch. Zber medzi júl - október. REZ: Nie je potrebný rez v prvých 1-2 rokoch. Ak po niekoľkých rokoch výhonky príliš vyrastú, zrežte späť na 50 cm. Ak je pestovaný v črepníku, po 1. roku ju treba presadiť do 10 l nádoby. PREZIMOVANIE: Mrazuodolný.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené