Kamélia General Coletti
Kamélia General Coletti
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Kamélia General Coletti

Camellia japonica 'General Colletti' - Číslo tovaru 3323790
Obsah balenia:1 ks
Plnokvetý, šľachtený ker. Výborný solitér - nápadné kvety priťahujú na jar zrak sťaby magnet. Červenobiele kvety príjemnej vône, vždyzelené, lesklé listy. Veľkosť pri dodaní: asi 30 – 40 cm. Doba kvitnutia marec – apríl. Extra silné rastliny v 13 cm črepníku.
14,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia marec, apríl
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Voňavé áno
Farba viacfarebná (pestrá)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 150-200 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté, chránené pred vetrom. Premokrenie a sucho škodí. PÔDA: Mierne kyslá, humózna, kyprá, pH 5 – 5,3. Môžeme použiť zeminu pre rododendrony. HNOJENIE: 1x po odkvitnutí hnojivom na rododendrony (len ½ dávkovanie) STAROSTLIVOSŤ: Behom kvitnutia bohato zalievať, inak opadajú púčiky. VÝŠKA: 1,5 m – 2 m POTREBA MIESTA: 1,5 m LISTY: Tmavozelené a silne lesklé KVETY: Marec – apríl, červenobiele, stredne veľké a plné. PREZIMOVANIE: Prezimovať sa môže v miestosti s teplotou 10 °C, vždy sa ale uistiť, aby nezostala žiadná voda v podmiske.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené