Plnokvetá hortenzia Angelika
Plnokvetá hortenzia Angelika
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Plnokvetá hortenzia Angelika

Hydrangea mac. 'Angelika' - Číslo tovaru 4413183
Obsah balenia:1 ks
So sviežimi kvetinovými loptami hortenzia Angelika opäť dokazuje, ako rozmanitá je paleta farieb hortenzií. Jej plnokveté, bielo-ružové kvety vytvárajú nádherný kontrast so sviežim zeleným lístím.
21,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Rezané kvety áno
Farba ružová (pink)
Výška dospelej rastliny 100 cm
STANOVISKO: Môže byť polotienisté až tienisté. PÔDA: Humózna, bez vápna, príp. obohatená rašelinou. Čím je pôda kyslejšia, tým je farba intenzívnejšia. VÝŠKA: Cca 1 – 1,5 m KVETY: Ružové s tmavo ružovým lemom. KVITNUTIE: Jún – september / október – odkvitnuté kvety vyštipujeme, tým podporíme tvorbu ďalších kvetov. Posledné kvetné stonky, ktoré sa ukazujú na jeseň, ponecháme do budúcej jari. REZ: Skoro na jar, pred rašením, zastrihneme – odstrihneme odkvitnuté okolíky (kvety) a staré stonky. Hortenzie kvitnú na stonkách, ktoré sú dvojročné. Tzn., že v lete sa nasadzujú púčiky pre budúcu jar. PREZIMOVANIE: Ku koreňom prihrnieme rašelinu a zakryjeme čečinou. Pri veľmi suchom počasí zavlažujeme, ale iba keď nemrzne.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené