Plamienok Montana Rubens
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Plamienok Montana Rubens

Clematis montana 'Rubens' - Číslo tovaru 3329482
Obsah balenia:1 ks
Ružový plamienok Montana Rubens. Bohato kvitnúci, plne zimovzdorný druh s extrémne rýchlym rastom. Kvitne: máj – jún, výška 8 m.
9,20 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún
Stanovisko tieň, polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 800 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotieň – podpera pre rast je nutná. Pôda pri koreňoch by mala byť zatienená pôdopokryvnými rastlinami alebo nízkymi trvalkami, aby oblasť u koreňov nevyschol kvôli intenzívnemu slnečnému žiareniu. PÔDA: Humózna, úrodná, priepustná – neutrálna až mierne kyslá, popr. s prídavkom lesnej pôdy HNOJENIE: Výživným kompostom na jar – avšak len od 2 roku. od marca do júna, 1 x mesačne podľa potreby – na prehnojenie rastlina reaguje negatívne. VÝŠKA: Až 8m, extrémne rýchlo rastie REZ: Na jar prípadne odstrániť zamrznuté výhonky KVETY: Ružový, kvitne máj - jún JESEŇ: Ku koncu jesene zhadzuje listy – rastlina bude vypadať ako suchá JAR: Nové výhonky má zo všetkých vetvičkách a koreňového balu PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, opadáva
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené