Vŕba 'Mount Aso'
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Vŕba 'Mount Aso'

Salix gracilistyla 'Mount Aso' - Číslo tovaru 3319000
Obsah balenia:1 ks
Dekoračná rastlina pochádzajúca z Japonska. Kultivar vŕby so zaujímavými kvetmi. Kvitne na jar ružovými chlpatými jahňadami. Listy sú opadavé, zelené, na spodnej strane striebristé. Je veľmi dekoratívna, vynikne ako solitér. Výška kmeňa cca. 60 cm.
17,38 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia február, marec, apríl
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200 cm
STANOVISKO: Slnečné PÔDA: mierne vlhká, priepustná, kyslá HNOJENIE: Podľa potreby hnojivom pre kyslomilné rastliny (napr. hnojivo na rododendrony, azalky) RAST: Krovitý, výhonky sú červenkasté, lesklé. Listy sú oválné, zelené, rašia až po kvitnutí. KVETY: ružové kvety, marec- apríl VÝŠKA: cca. 2 metre REZ: Po odkvitnutí, ak je potrebné sa môže rastlina zrezať. Veľmi rýchlo sa regeneruje a rýchlo znovu vyraší. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, mladé rastliny chráňte zakrytím.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené