Vŕba Hakuro Nishiki
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Vŕba Hakuro Nishiki

Salix integra 'Hakuro Nishiki' - Číslo tovaru 3312169
Obsah balenia:1 ks
Je to obľúbený okrasný strom s nádhernou okrúhlou korunou. Jeho biele lístie, a ružovo trblietajúce listy tvoria zaujímavý kontrast s červenými konármi. Krásne vynikne ako solitér, v skupinovej výsadbe, v črepníkoch ale aj v trvalkových záhonoch.
26,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia marec, apríl
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 200-250
Rezané kvety áno
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-250 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté PÔDA: mierne vlhká, priepustná HNOJENIE: Podľa kvality pôdy. RAST: Strom navrúbľovaný na kmienku. Vetvy oranžovo hnedej farby. LISTY: Úzke, podlhovasté listy. Jasne zelené s bielym melírovaním. Pri pučaní majú listy čisto krémovú farbu, ktorá neskôr prechádza do jasne ružovej. Opadavé. KVETY: sú nenápadné jahňady, v apríli. VÝŠKA: 2 metre POTREBA MIESTA: cca 2 metre. REZ: Pre udržanie tvaru sa vykonáva tvarovací rez 2x ročne. Na jar pred rašením prvé tvarovanie a potom kedykoľvek počas roka. Novo vypučané výhonky budú opäť ružové. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, mladé rastliny chráňte zakrytím.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené