Sturač japonský (1)
Sturač japonský (1)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Sturač japonský (1)

Styrax japonicus - Číslo tovaru 3307629
Obsah balenia:1 ks
Na jar kvitnú jemne voňajúce kvety, podobné snežienkam. Okrasná rastlina, preferuje chránené stanovisko, s vlhkou, kyslou pôdou. Kontajnerovaná rastlina 40 - 50 cm.
30,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Voňavé áno
Farba bielá
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 300-500 cm
STANOVISKO: Svetlé, chránené, slnečné až polotienisté. PÔDA: Humózna, skôr kyslejšia. Pri dlhšom suchu vyžaduje dostatočnú zálievku. RAST: Ker, výška cca 6 m, niekedy aj viac LISTY: Zelené, eliptické. Na líci lesklé a na rube matné, mierne ochlpené. KVETY: Máj - jún (podľa podmienok). Kvitne v strapcoch. Na konci vetvičiek kvitne niekoľko zvonkovitých, bielych, previsnutých kvetov. Plod je oválny, porastený šedými chĺpkami - kôstkovica. REZ: Nie je nutný. Prípadne je možné vykonávať rez na konci zimy, v dňoch bez mrazov. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný. Mladé rastliny chrániť mulčom alebo čečinou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené