Mexický pomarančovník - Choisya
Mexický pomarančovník - Choisya
Mexický pomarančovník - Choisya
     
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Mexický pomarančovník - Choisya

Choisya ternata White Dazzler - Číslo tovaru 4402453
Obsah balenia:1 ks
Bohato kvitnúci, stále zelený okrasný ker. Od mája do septembra prináša svoje biele kvety, tvarom i vôňou pripomínajú kvety pomarančovníka. Môže sa pestovať v kvetináči, ako solitér ale aj ako živý plot.
23,60 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50-100
Voňavé áno
Farba bielá
Výška dospelej rastliny 150 cm
Vždyzelené áno
STANOVISKO: slnečné, chránené PÔDA: kyslé pH (obsah rašeliny), výživná ZÁLIEVKA: Vyvážená, pôda by mala byť stále mierne vlhká HNOJENIE: 1x ročne (na jar) hnojivom na kyslomilné rastliny (rododendrony, azalky) KVETY: Máj - jún, biele, nápadné, voňavé LISTY: Neopadavé, kožovité, úzke VÝŠKA: 1 -1.5 metra ŠÍRKA: 1-1,5 metra REZ: nie je potrebný, ak rastlinu pestujete ako živý plot či ju potrebujete inak tvarovať, vykonávajte ho po odkvitnutí. PREZIMOVANIE: Zimovzdorný do cca -23 ° C. Na zimu ochrániť čečinou, zvlášť mladé rastliny.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené