Obrovská hortenzia na kmeni Limelight
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Obrovská hortenzia na kmeni Limelight

Hydrangea paniculata 'Limelight' Stamm - Číslo tovaru 3307601
Obsah balenia:1 ks
Listy sú podlhovasté, opadavé. Kvety sú malé, krémovo biele, sú zoskupené do kužeľovitého tvaru. Postupne mení farbu, na začiatku kvitnutia zo zelenožltej do krémovo bielej, na jeseň do ružovej farby. Kvitne od júla do septembra.
41,10 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia júl, august, september, október
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 50 - 100
Rezané kvety áno
Farba bielá
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 100 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté a chránené pred vetrom, uprednostňuje polotienistú polohu. PÔDA: Kyprá, humózna a bohatá na živiny, mierne kyslá (obohatená trochou rašeliny) alebo pôda na rododendrony. HNOJENIE: Môžete aj hnojivom na rododendrony. Pozor na predávkovanie, riadiť sa návodom! VÝŠKA: Asi 1 m ZÁLIEVKA: Odporúča sa mäkkou dažďovou vodou. RAST: na kmeni LISTY: Zelené KVETY: Drobné krémovo bielej, júl až október. REZ: Na konci februára dotvarovať korunku. PREZIMOVANIE: zimovzdorná, mladé rastliny chrániť čečinou. UPOZORNENIE: Upozornenie: Na slnečnom stanovisku treba zaistiť dostatočnú zálievku. Po daždi a následne intenzívnemu slnku sa môžu na listoch objaviť hnedé škvrny (spáleniny) – nemajú vplyv na ďalší vývoj rastliny.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené