Modrý Mauritius Plus (3)
Modrý Mauritius Plus (3)
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Modrý Mauritius Plus (3)

Evolvulus/Convolvolus - Číslo tovaru 6602009
Obsah balenia:3 ks
Veľké, nebesky modré kvety zdobia od mája do októbra. Je tiež veľmi nápadný v závesnom kvetináči alebo balkónovej debničke.
12,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Apríl začiatok - Jún koniec

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september, október
Stanovisko slnečné
Doba výsadby Apríl začiatok - Jún koniec
Mrazuvzdorné citlivé na mráz
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Dobrá, bohatá na živiny, kvetinová pôda. HNOJENIE: 1x týždenne tekutým hnojivom, napr. Duostar. ZÁLIEVKA: Relatívne hojná, množstvo prispôsobiť poveternostným podmienkam. POTREBA MIESTA: 6 – 8 rastlín na 1 m RAST: Hustý s dlhými výhonkami. KVETY: Modrofialové. KVITNUTIE: Máj až október. PREZIMOVANIE: Nie je mrazuvzdorný! TIP: Rastliny sa môžu prezimovať na chladnom a svetlom mieste. Musí však zostať pôda mierne vlhká (nepremokriť!). V marci pred presadením do kvetináča (truhlíka), skrátiť výhonky asi o 10 cm a výdatne zaliať. Odporúča sa rastliny presadiť, aby mali opäť dostatok kvalitného substrátu.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené