Margaréta Crazy Daisy (3)
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Margaréta Crazy Daisy (3)

Leucanthemum x superbum Crazy Daisy - Číslo tovaru 1158240
Obsah balenia:3 ks
Nenáročná, bohato kvitnúca trvalka. Kvety sú biele so žltým stredom. Okvetné lístky sú úzke, vytvárajú strapatý efekt. Dorastá do výšky okolo 70 cm. Vysádzajte na slnečné až polotienisté stanovisko do vlhkej, priepustnej a výživnej pôdy. Odkvitnuté kvety odstráňte, rastlina väčšinou opakovane kvitne.
15,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 30
Rezané kvety áno
Farba bielá
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 70 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Bohatá na živiny, vlhká, priepustná. HNOJENIE: Na jar, hnojivom na trvalky. VÝŠKA: 50 - 70 cm. VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: 60 cm. RAST: Silný, trvalka tvoriaca ostrovčeky. KVETY: Biele, so žltým stredom. Okvetné lístky sú úzke, vytvárajú strapatý efekt. Každý kvet na svojej stonke, stonky je vhodné podoprieť. Vhodná aj ako rezaný kvet. KVITNUTIE: Júl, august, september. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná, skoro celá sa zaťahuje do pôdy.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené