Hruška skorá s voľným koreňom
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Hruška skorá s voľným koreňom

Pyrus communis 'Árpával érő' - Číslo tovaru 4480859
Obsah balenia:1 ks
Veľmi skorá odroda hrušky. Plody menšej veľkosti s tenkou šupkou slamovo žltej farby. Pôvodná maďarská odroda ''Árpával érő'', meno vo voľnom preklade znamená ,,Zrejúci jačmeň". Čas dozrievania: koniec júna - začiatok júla. Odporúčané opeľovače: Williams, Red Williams a Clapp.
9,90 € / balenie 11,20 € (11,61% Zľava)

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba dozrievania jún koniec
Stanovisko: chránené, slnečné, teplé. Chladné a vlhké počasie v týždňoch pred dozretím by mohlo negatívne ovplyvniť kvalitu plodov - lepšie je suchšie než vlhké stanovište. Pri zasadení pridáme k stromu oporný kôl, ktorý ponecháme tak dlho, kým nevytvorí silný kmeň. Pôda: kyprá, bohatá na živiny, humózna, nesmie obsahovať vápnik Hnojenie: Pri výsadbe hnojíme stromy fosforečným hnojivom alebo kompostom, dobre uloženým maštaľným hnojom alebo rohovou múčkou. Na jar potom hnojivom na ovocné stromy. Výška: 3 – 3,5 m Priestor: asi 5 – 6 m Kvety: apríl / máj - potrebuje opeľovača, nie je samosprašná Plody: Menšie, šupka je tenká a žltá. Dozrieva na prelome júna / júla, plody sú určené na priamu spotrebu. Opeľovač: napr. Williamsova, červená Williamsova a Clappova Prezimovanie: mrazuvzdorná
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené