Červená broskyňa
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Červená broskyňa

Prunus persica - Číslo tovaru 4485471
Obsah balenia:1 ks
Skutočná špecialita medzi odrodami broskýň. Maďarská odroda vinohradníckej broskyne vyšľachtená v oblasti Kečkemétu. Dužina je jasne červená a mimoriadne chutná, dobre sa oddeľuje od kôstky. Čerstvo oberané plody nám prinášajú osvieženie. Aj pri príprave dezertov a kompótov je vďaka svojej žiarivej farbe a intenzívnej chuti skutočnou vzácnosťou. Strom je odolný, ovocie prináša pravidelne a hojne. Dozrieva v polovici augusta, samoopelivá.
15,30 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: Október stred - Apríl koniec

Už prijímame objednávky!

Doba výsadby Október stred - Apríl koniec
STANOVISKO: Teplé a chránené. PÔDA: Dobrá záhradná zemina, vlhká, premokrenie škodí. HNOJENIE: 1x na jar hnojivom na ovocné stromy. VÝŠKA: 2,5 - 3 m. POTREBA MIESTA: Asi 3 m. LISTY: Sýto zelené. KVETY: Apríl, ružové - samoopelivá. PLODY: Červené zvonka aj vo vnútri, menšie ako bežné odrody, dozrievajú v auguste / septembri - podľa podmienok. Dužina ide horšie "od kôstky". REZ: Odborný rez je možný. JESEŇ: Lístie sa sfarbí mierne do červena. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná. Mulčovať lístím alebo pokosenou trávou. TIP! Na začiatku pestovania pripevníme ku kmienku oporu a ponecháme tak dlho, kým rastlina nevytvorí dostatočne silný kmeň. Vhodná je širšia latka umiestnená ku kmienku z južnej strany, aby nedošlo k popraskaniu kmeňa vplyvom jarných nočných mrazíkov v kontraste s prudkým slnečným svitom počas dňa.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené