Brečtan strakatý
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Brečtan strakatý

Hedera helix 'Goldheart' - Číslo tovaru 3331978
Obsah balenia:1 ks
Druh so silným vzrastom. Listy so žltým stredom a zeleným lemovaním majú efektívny vzhľad. Vyšplhá sa až do 6 metrovej výšky. Vysádzajme na polotienisté stanovisko.
7,40 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výška dospelej rastliny 500-600 cm
STANOVISKO: Východné, severné a severozápadné steny, popr. predpestované nízke kríky k zatieneniu koreňov. (Na veľmi slnečnom stanovišti pri zahrievaní múrov, rastlina nemusí vytvoriť na výhonoch žiadne príchytné korene. Tiež porézna omietka s hrubým povrchom môže brániť prichytenie.) PRIESTOR: Na pokrytie plochy: 2 brečtany na 1 - 1,5 m. Prvé 2 roky rastie veľmi pomaly, potom sa rast značne zrýchli. VÝŠKA: 5 m aj viac HNOJENIE: Nie je nutné, mulčovať lístím, pokosenou trávou a kompostom, na jar túto vrstvu neodstraňovať, dávame tým rastline prírodné živiny. KVETY: Nenápadné, kvitne prvýkrát až po niekoľkých rokoch. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný, vždyzelený.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené