TIPP!
Plamienok Dr. Ruppel
Plamienok Dr. Ruppel
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Plamienok Dr. Ruppel

Clematis Dr. Ruppel - Číslo tovaru 3329990
Obsah balenia:1 ks
Bohato kvitnúca popínavá rastlina. Neustále zdobí svojimi prekrásnymi kvetmi, ktoré sú ružovej farby, s tmavoružovým pruhom uprostred okvetného lístka, ktoré sa rozjasňujú smerom k okraju.
25,50 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia máj, jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-250 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté PÔDA: Priepustná, humózna, bohatá na živiny VÝSADBA: vysádzajte tak, aby vrchná časť koreňového bola cca 8 cm bola pod zemou, rastlina lepšie zakorení. HNOJENIE: Na jar pred pučaním výhonkov hnojivom na popínavé rastliny. Hnojiť iba dobre zakorenené rastliny. VÝŠKA: Približne 2 -3 m POTREBA MIESTA: Asi 1m RAST: popínavý KVETY: Máj / jún a august / september, ružové s tmavšími pruhmi REZ: Na začiatku jari zrežte všetky suché a slabé výhonky a ponechajte len silné. Bočné výhonky zrežte až k páru viditeľných, silných púčikov. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, odporúčame na zimu zakryť oblasť nad koreňmi čečinou a ochrániť tak pred zamrznutím. EXTRA - TIP: Plamienok vyžaduje vlhkú pôdu (vyváženú zálievku) a vyhovuje mu zakrytie pôdy pri koreňoch, to možno zabezpečiť napr. Výsadbou pôdopokryvných rastlín.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené