Vŕba rakytová Kilmarnock
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Vŕba rakytová Kilmarnock

Salix caprea Kilmarnock - Číslo tovaru 4402248
Obsah balenia:1 ks
Dekoratívny okrasný strom s visiacimi konármi štepené na kmeň, stromu dodáva zvláštnu atmosféru. Môže byť vysadený ako solitér, ale je vynikajúci aj do kvetináča. Po kvitnutí a pred objavením sa listov, skracujeme výhonky veľmi nakrátko, ponecháme len niekoľko pupeňov pri nasadení vetvičiek. Takto sa nám rastlina pekne zahustí.
33,80 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia marec, apríl
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výška dospelej rastliny 100-150 cm
STANOVISKO: slnečné až polotienisté PÔDA: Vlhká, humózna, výživná HNOJENIE: 1x na jar, hnojivom na okrasné rastliny VÝŠKA: 1 -1,5 metra LISTY: Na líci sú tmavozelené, na rube sivobiele a plstnaté. Na zimu opadávajú. KVETY: Jahňady (sivobiele, neskôr žlté), marec-apríl REZ: Tvarovací rez, po odkvitnutí. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná, mladé rastliny odporúčame chrániť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené