Vitex jahňací
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Vitex jahňací

Vitex agnus-castus latifolia - Číslo tovaru 4402168
Obsah balenia:1 ks
Táto dekoratívna rastlina môže dorásť až do 2 metrovej výšky s krásnymi fialovo-modrými kvetmi. Kvety sú usporiadané v úzkych súkvetiach. Odpudzuje komáre. Používa sa tiež ako bylinka v prírodnej medicíne.
21,90 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia august, september, október
Stanovisko slnečné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100
Voňavé áno
Farba modrá (fialová)
Výška dospelej rastliny 200 cm
STANOVISKO: slnečné, chránené PÔDA: Teplá, výživná, dobre priepustná ZÁLIEVKA: Vyvážená HNOJENIE: 1x ročne (na jar) hnojivom na okrasné rastliny KVETY: August - september, fialové, nápadné, voňavé LISTY: opadavé, sýto zelené, nápadne tvarované VÝŠKA: 1- 2 metre ŠÍRKA: 1-2 metre REZ: nie je potrebný, v prípade potreby ho vykonávajte po odkvitnutí. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorný do cca -20 ° C. Na zimu chrániť čečinou, zvlášť mladé rastliny. Výhonky môžu v zime zamrznúť až k zemi, na jar by mali opäť vyrašiť. Poškodené výhonky odstráňte.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené