Albízia čokoládová
Albízia čokoládová
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Albízia čokoládová

Albizia julibrissin 'Summer Chocolate' - Číslo tovaru 3309985
Obsah balenia:1 ks
Stredomorský nádych do vašej záhrady! Jemne tvarované listy čokoládovej farby podobné listom mimózy sa v tme zatvoria. V lete ju zdobí nespočetné množstvo bielo-ružových kvetov.
52,70 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Doba kvitnutia jún, júl
Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 250 - 300
Rezané kvety áno
Farba ružová (pink)
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 400-500 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotieň. Má rada teplé stanovisko, neznáša premokrenie. Vysádza sa na chránené miesto proti vetru (hlavne chrániť pred ostrým zimným vetrom). PÔDA: K pôde je tolerantná, uprednostňuje však priepustnú humóznu pôdu, môže byť aj piesočná alebo štrkovitá. HNOJENIE: Na jar podľa potreby organickým hnojivom VÝŠKA: 4 až 8 metrov POTREBA MIESTA: 3 metre RAST: Strom s korunou v tvare dáždnika LISTY: Podobné mimóze, jemne perovité čokoládovej farby, opadavé. KVETY: Bielo-ružovej farby, kvitnutie: jún/júl – od 3. roka REZ: Môže byť vykonaný na jar (po mrazoch) pre udržanie tvaru. Neskracovať viac, než o 1/3 dĺžky minuloročných vetví. Pri väčšom skrátení by síce mala dlhé výhonky, ale nestihla by zakvitnúť. PREZIMOVANIE: Mrazuvzdorná do –20°C. Odporúčame chrániť korene zakrytím dostatočnou vrstvou lístia alebo jedličkovou čečinou a obaliť kmeň jutovou páskou alebo netkanou textíliou.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené