Trpasličia hruška
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Trpasličia hruška

Pyrus communis - Číslo tovaru 4429194
Obsah balenia:1 ks
Aj keď nemáte veľkú záhradu, nemusíte sa vzdať pestovania vlastného ovocia. Na balkóne, terase alebo v malej záhrade nájdete ideálny priestor na pestovanie zakrpatených ovocných stromov. Dorastajú do výšky cca 120 cm. Pomocou pravidelného rezu je možné tieto stromy udržiavať malé a kompaktné. Plody sú relatívne veľké a chutné ako z bežných ovocných stromov. Všetky ponúkané druhy sú samoopelivé. Dodávame 2 ročné rastliny v 3 litrových kontajneroch.
43,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 100
Doba dozrievania september koniec
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 120-150 cm
STANOVISKO: Slnečné, teplé, chránené proti vetru. Neskoré jarné mrazíky by mohli poškodiť kvety. PÔDA: Humózna, priepustná záhradná zemina, bohatá na živiny. HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy VÝŠKA: Dorastá do výšky cca 120-150 cm a vďaka pravidelnému rezu ju možno udržovať v kompaktnom, dekoratívnom tvare. RAST: Kompaktný PLODY: Sladké a šťavnaté Prvé kvety, eventuálne plody, od 2. - 3. roku pestovania. ZBER: Na prelome septembra-októbra (podľa podmienok pestovania). REZ: Pravidelným rezom docielite malého a kompaktného rastu dreviny Čas od času je vhodné presvetlenie (odstránenie starého dreva) PREZIMOVANIE: Zimovzdorná Oblasť koreňov na zimu mulčovať alebo zakryť čečinou. Pri pestovaní v nádobe dobre chrániť koreňovú oblasť pred mrazom. Nádobu dostatočne obaliť napr. vrecovinou alebo bublinkovou fóliou a umiestniť stromček na chránené miesto na terasu, na balkón alebo k stene domu.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené