Stĺpovitá plochá broskyňa Little Pinocchio
Stĺpovitá plochá broskyňa Little Pinocchio
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Stĺpovitá plochá broskyňa Little Pinocchio

Prunus pers. 'Little Pinocchio' - Číslo tovaru 4432215
Obsah balenia:1 ks
Teraz už existuje aj stĺpovitý variant tejto neskutočne sladkej, šťavnatej plochej broskyne! V apríli a máji sa môžeme kochať v prekrásnych kvetoch, v auguste poteší bohatou úrodou. Samoopelivá odroda.
43,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Stanovisko polotieň, slnečné
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 60
Doba dozrievania august začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-250 cm
STANOVISKO: Slnečné až polotienisté. PÔDA: Humózna a bohatá na živiny HNOJENIE: Na jar hnojivom na ovocné stromy (dávať pozor na dávkovanie) ZÁLIEVKA: Podľa potreby a poveternostných podmienok VÝŠKA: Možno až do 4 m VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: 60 cm RAST: Vzpriamený, stĺpovitý. KVETY: Ružové, apríl/máj Prvé kvety a plody až po 2. roku pestovania. PLODY: Plochý tvar ZBER: Od augusta REZ: Požadvanú výšku môžeme určiť zastrihnutím hlavného výhonku vždy na jar. Prípadné bočné výhonky treba skrátiť hneď po vytvorení na 2-3 očká - orientačne podľa vonkajších očiek. PREZIMOVANIE: Zimovzdorná. Oblasť u koreňoch zakryť lístím alebo mulčovacou kôrou. Pri pestovaní v nádobe je nutné na zimu postaviť na chránené miesto, obaliť, aby pôda nepremrzla. Podľa počasia je nutná príležitostná zálievka. Pestovanie v nádobe je možné 3 – 4 roky, potom sa odporúča rastlinu presadiť do voľnej pôdy.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené