Zlatožlté kivi Exotic Sun
Zlatožlté kivi Exotic Sun
   
Rastliny nie sú tovarom vyrobeným v továrni, preto sú rozdielne. Upozorňujeme, že na ilustračných fotografiách sú zobrazené plne vyvinuté rastliny pestované za optimálnych podmienok. Na obrázku je jeden vybratý ukážkový exemplár. Každá rastlina sa do určitej miery odlišuje tvarom, farbou, veľkosťou a vzhľadom. To nemá vplyv na kvalitu rastliny.

Zlatožlté kivi Exotic Sun

Actinidia 'Exotic Sun' - Číslo tovaru 4401310
Obsah balenia:1 ks
Kivi s mäkkou a hladkou šupkou má žltú dužinu. Je sladká, šťavnatá a bohatá na vitamín C. Okrem čerstvej konzumácie sú vhodné aj na prípravu džemu. Pre úrodnosť je potrebný aspoň jeden opeľovač. Vhodnými opeľovačmi sú: kivi Romeo alebo Best Weiki kivi.
23,00 € / balenie

Cena s DPH (brutto) plus prepravné náklady

Dodanie: od konca August

Už prijímame objednávky!

Doba kvitnutia marec, apríl, máj, jún, júl, august, september
Stanovisko polotieň, slnečné
Doba výsadby od konca August
Mrazuvzdorné mierne mrazuvzdorné
Výsadbová vzdialenosť (cm) 300-400
Doba dozrievania október začiatok
V kontajneri áno
Výška dospelej rastliny 200-300 cm
STANOVISKO: Slnečné a chránené miesto. Rastlina vyžaduje oporu na popínanie. PÔDA: Mierne kyslá, priepustná, uprednostňuje vlhké stanovištia. ZÁLIEVKA: Vyvážená VÝŠKA: 250 cm VÝSADBOVÁ VZDIALENOSŤ: 300 - 400 cm, kompaktne rastúca popínavá rastlina. KVETY: biele, od marca až september, od druhého roku po výsadbe. OVOCIE: Zlatožlté, šťavnaté, sladké a bez ochlpenia - holé, zber od začiatku októbra - nie je samoopelivé. Môžeme konzumovať so šupkou. HNOJENIE: Na jar prihnojiť viaczložkovým hnojivom pre ovocné stromy alebo bobuľoviny alebo hnojivom na azalky. PREZIMOVANIE: Plne zimovzdorné, ideálna do nádob na balkón alebo terasu. V zime potrebuje kivi len malú zálievku. Zem prikryte vrstvou mulčovacej kôry alebo lístím. Tým rastlinu chránite pred mrazom a rastlina môže lepšie ukladať vlhkosť. Mulčovacia vrstva navyše svojim postupným rozkladom dodáva živiny do pôdy. Neskoré jarné mrazíky môžu vyvolať negatívnu reakciu. Kivi sa však dobre regeneruje. Pri pestovaní v nádobe je potrebné nádobu dobre obaliť a zabezpečiť proti premrznutiu, je však potrebné zachovať rastline odtok prebytočnej vody. Pri príliš bujnom raste môžeme rastlinu na jar presvetliť.
Zákazníci tiež kúpili
Naposledy zobrazené